آسان کار

متخصص روابط کار و تامین اجتماعی

تماس از شما مشاوره رایگان از ما

خصوصیات شریک خوب

0/لایک

8 ویژگی شریک خوب-آسان کار
فهرست محتوا

8 خصوصات شریک خوب و همکار تجاری

برای داشتن کسب و کار مشارکی موفق، نیاز به یک شریک خوب است. شرکا باید حداقل ۹۰ درصد با هم مطابقت داشته باشند و از طرف دیگرمکمل یکدیگر باشند. شما به شریکی احتیاج دارید که در خیلی از موارد، با هم موافق و هم نظر باشید تا برای موضوعات کوچک بحث و اختلافی به وجود نیاید. از نظر توانایی هم بهتره است فردی رو انتخاب کنید که در مهارت هایی که شما ضعف دارید، تبحر داشته باشد.

دیگر ویژگی های که باید شریک خوب و همکار تجاری داشته باشد شامل:

1-     اعتماد و صداقت

برای اینکه متوجه شوید به شریکتان اعتماد دارید یا نه، به این سوال  پاسخ بدهید: آیا حاضر هستید دسته چک تان را با اطمینان به شریکتان بدهید؟ اگه جواب شما منفی است، پس باید در مورد این فرد بیشتر فکر کنید.

2-     تعلق خاطر و عشق به کار

برای شراکت به دنبال فردی باشید که حاضر باشد از تمام وجودش برای کسب و کارشما مایه بگذارد و در مقابل مجموعه احساس تعلق و عشق داشته باشد.

3-     دیدگاه مشترک

باید هر دوی شما ، دیدگاه تان نسبت به اهداف مجموعه هم راستا باشد. بهتراست دیدگاه کاری تان را با افراد مختلف در میان بگذارید تا بتونید بهترین فردی که از نظر فکری با شما هم عقیده و همسو است را انتخاب کنید.

همچنین بخوانید  خرید بیمه سربازی چگونه است؟

4-      توانایی ریسک پذیری بالا

شریک شما باید توانایی تحمل خطرها را داشته باشه. اگه ریسک نکنید درکسب وکارتان به جایی نمی رسید. البته هر دوی شما باید ریسک پذیر باشید ولی بی پروا نباشید تا  بتوانید بین خطر کردن و احتیاط تعادل برقرار کنید.

5-     داشتن قدرت تصمیم گیری

کسب و کار موفق حاصل تصمیمات مناسب است. شما برای شراکت به کسی نیاز دارید که بتواند شرایط مختلف رو بسنجد و تحلیل خوبی از اتفاقات آینده داشته باشد.افرادی که از خلاقیت بیشتری برخوردار هستند، تصمیم های مناسب تری در شرایط بحرانی می گیرند.

6-     توانایی مالی

اقتصاد و توان مالی مثل جریان خون برای کسب و کار است. شما باید دنبال فردی برای شراکت باشید که قدرت مالی خوبی داشته باشد. حتمأ تحقیق کنید تا مطمئن شوید که شریک شما سابقه ی مالی و اعتباری خوبی داشته باشد و مدیر مالی خوبی باشد. 

7-     تجربه و داشتن شبکه کاری گسترده

اگه قرار است کاری رو شروع کنید که تا به حال در آن زمینه فعالیتی نداشتید و تجربه ای ندارید بهتره است با فردی که تجربه ی کافی و روابط کاری گسترده ای در آن حوزه دارد شراکت کنید.

8-     مدت زمانی را به صورت موقت با هم کار کنید

قبل از شروع مشارکت باید بدانید که طرف مقابل توانایی کار تیمی را دارد یا نه ؟ در شرایط دشوار چه

واکنشی نشان می دهد ؟ اگه تجربه ای در این زمینه از شریک تان ندارید، حتما یک دوره ی کوتاه با هم کار کنید و بعد به هم تعهد کاری بدهید.

همچنین بخوانید  خاتمه قرارداد کار به چه صورت است؟

معایب کسب و کار شراکتی:

1-افزایش برخی هزینه ها جهت تنظیم قرار داد و مشاوره حقوقی با وکیل

2- مسئولیت نا محدود در مقابل بدهی ها و دعاوی

3-آزادی عمل محدودتر افراد و تصمیم گیری سخت تر به دلیل لزوم توافق شرکا

مزایای کسب و کار شراکتی :

1- راه اندازی نسبتا آسان

2-دسترسی به منابع و سرمایه های مالی بزرگتر

3-تقسیم مسئولیت و هم افزایی توانایی ها

جهت کسب اطلاعات بیشتر مقالات موجود در سایت را مشاهده نمایید.

جهت دریافت مشاوره با کلینیک اداری آسان کار تماس بگرید.

جدید ترین مقالات

ایمن سازی کسب و کار

پشتیبان کاربر

کلینیک اداری آسان کار آماده ارائه انواع خدمات اداری ،حقوقی ومشاوره به کارگران وکارفرمایان می باشد،شما می توانید برای دریافت مشاوره تلفنی و اینترنتی با کارشناسان ما در بخش پشتیبانی در ارتباط باشد.با تشکر

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها