آسان کار

متخصص روابط کار و تامین اجتماعی

تماس از شما مشاوره رایگان از ما

تنظیم شکایت علیه کارمند/ کارگر

0/لایک

تنظیم شکایت علیه کارمند/کارگر
فهرست محتوا

تنظیم شکایت علیه کارمند یا کارگر به دلیل عدم رعایت قوانین و مقررات اداره یا بد رفتاری یکی از مشکلات رایجی است که بسیاری از کارفرماها و مشتریان از آن به سطوح آمده اند و اقدام به تنظیم شکایت کرده اند، بخصوص در اداره ها که این مشکل بیشتر مورد آزار و اذیت افراد و مشتریان قرار گرفته است. به همین خاطر ضروری است که با تنظیم شکایت علیه کارمند یا کارگر آشنا باشید تا بتوانید به خوبی این پروسه را طی کنید.

اگر کارگر یا کارمند دولتی یا خصوصی مرتکب خطا یا جرمی شود و با این کار حق دیگران ضایع شود می توان از وی شکایت کرد. پس از شکایت از کارمند مجازاتی برای وی صادر می شود که ملزم به رعایت یا انجام آن است. فراموش نکنید که به عنوان یک کارفرما یا یک مشتری می توانید به آسانی از کارمندان به خاطر بد رفتاری یا ارائه خدمات نامناسب شکایت کنید و چیزی مانع شما برای انجام این کار نیست.

در ادامه این مقاله با نکات مهم و مراحل تنظیم شکایت علیه کارمند یا کارگر آشنا می شوید؛ بنابراین اگر از رفتار نامناسب و برخورد کارمندان به سطوح آمده اید یا خدماتی که می خواهید را دریافت نمی کنید می توانید با آگاهی کامل نسبت به تنظیم شکایت علیه کارگر از وی شکایت کنید.

تنظیم شکایت علیه کارمند به دلیل عدم رعایت قوانین آن شرکت

هر شرکتی برای خود یک سری قوانین و مقررات تعیین کرده است که کارمندان و کارگران آن شرکت باید در چارچوب این قوانین و مقررات اقدام به انجام کار کنند و اگر هر یک از کارمندان یا کارگران خارج از این چارچوب عمل کنند می توان اقدام به تنظیم شکایت علیه کارمند نمود.البته در ابتدا باید از در دوستی وارد شوید و با صحبت و گفتگو مشکل را حل نمایید اما اگر مشکل حل نشد بهتر است اقدام به ثبت شکایت علیه کارگر کنید.

همچنین بخوانید  قرارداد تعهد به انجام کار

ساعت کاری و پوشش رسمی یکی از مهمترین قوانین یک شرکت محسوب می شود که بیان می کند یک کارمند باید از چه تایمی تا چه تایمی در شرکت حضور داشته باشد و چه نوع پوششی داشته باشد، اگر نیاز به لباس فرم بود کارمند باید حتما لباس فرم را تهیه نماید. اما شاهد هستیم که بسیاری از کارمندان خلاف قوانین و مقررات شرکت پیش می روند که این خود از معضلات موجود در شرکت ها است ولی قابل حل است.

تنظیم شکایت علیه کارمند به علت انجام تخلفات اداری

تنظیم شکایت علیه کارمند به علت انجام تخلفات اداری

تخلفات اداری یکی از مهمترین موضوعات قابل بحث است که اگر کارگری مرتکب تخلف شود می توان اقدام به تنظیم شکایت علیه کارمند یا کارگر نمود و سپس منتظر حکم دادگاه ماند.

هر کاری که موجب ضرر رساندن به دیگران چه اشخاص حقیقی چه اشخاص حقوقی شود تخلف محسوب می شود و باید مجازات آن را در نظر گرفت. به طور مثال یک شرکت برای انجام کارهای حسابرسی خود اقدام به استخدام یک حسابرس می کند این حسابرس اطلاعات جامعی از شرکت در اختیار دارد که باید رازدار و امانت دار باشد و این اطلاعات را به شخص دیگری ندهد. اگر حسابرس اطلاعات شرکت را فاش کند می توان اقدام به تنظیم شکایت علیه وی نمود.

دستکاری اسناد، جعل سند، استفاده از دخانیات، سوءاستفاده از موقعیت شغلی، غیبت غیر موجه به صورت مکرر،استفاده غیر مجاز از اموال دولتی، رشوه خواری، عدم ارائه گزارش تخلف کارمند به مدیران، کم کاری، سرپیچی از دستورات، تاخیر در ورود به صورت مکرر، اختلاس و… از جمله عواملی هستند که اگر کارمندی مرتکب شود می توان اقدام به تنظیم شکایت علیه کارمند نمود.

مجازات پس از تنظیم شکایت علیه کارمندان یا کارگران

زمانی که تخلف و یا جرمی توسط کارمند یا کارگر صورت گرفت در ابتدا اخطار کتبی بدون درج در پرونده صورت می گیرد اما اگر کارمند رعایت نکرد در مرحله بعد توبیخ کتبی با درج در پرونده انجام می شود. اما اگر کارمند باز هم رعایت نکرد کسری حقوق و تغییر جایگاه شغلی را شاهد خواهد بود.

همچنین بخوانید  بیمه اختیاری

در نهایت اگر کارمند با توجه به این مجازات باز هم کوتاه نیاید و تخلف و جرم های بیشتری را مرتکب شود می توان او را عزل نمود و دیگر نمی تواند در جایی مشغول به کار شود.

وظیفه سازمان در تنظیم شکایت علیه کارگر

یک سازمان موظف است کلیه اطلاعات ضروری و مورد نیاز را به شاکیان (شکایت کارگر از کارفرما، شکایت کارفرما از کارگر)  ارائه دهد و هرگونه تعلل در ارائه اسناد و مدارک امتیازی منفی برای آنها محسوب می شود؛ به همین خاطر باید در این امر باهوش تر عمل کنند تا آنها نیز دستیار مجرم یا متخلف شناخته نشوند.

اسناد و مدارکی که سازمان ارائه می دهد باید کاملا صریح و واضح باشد و برای کسانی که آن را مطالعه می کنند گنگ و نامفهوم نباشد.

تنظیم شکایت علیه کارمندان در دیوان عدالت اداری

تنظیم شکایت علیه کارمندان در دیوان عدالت اداری

اگر کارمند برخلاف قوانین و مقررات سازمان یا شرکت عمل کند می توان اقدام به تنظیم شکایت علیه کارمند یا کارگر در دیوان عدالت اداری نمود اما اگر کارمند مرتکب خطایی شده و تخلفی را شاهد هستید باید این شکایت را در سازمان دیگری دنبال کنید.

مراحل تنظیم شکایت علیه کارمند

نظرسنجی از روسای سازمان برای آگاهی از عملکرد نامناسب کارمندان

گزارش بازرسان طرح تکریم در برخی روزهای سال

شکایات واصله از روسای سازمان

جمع آوری کلیه مستندات موجود

نقش وکیل در تنظیم شکایت علیه کارگران

نقش وکیل در تنظیم شکایت علیه کارگران

تنظیم شکایت علیه کارمند یکی از کارهایی است که نیاز به تجربه و تخصص دارد به همین خاطر به افرادی که قصد تنظیم شکایت را دارند گفته می شود که از یک وکیل مجرب و متعهد در این حوزه کمک بگیرند تا به کمک وکیل این پروسه راحت تر طی شود.

همچنین بخوانید  شکایت کارگر از کارفرما بابت ذخیره مرخصی به چه صورت است؟

گستردگی قوانین و آیین نامه های حقوقی موجب شده تا بسیاری از افراد توان تنظیم شکایت علیه کارمند را نداشته باشند؛ زیرا به خوبی با این قوانین آشنا نیستند. به همین خاطر بسیاری از افراد به سمت همکاری با یک وکیل مجرب می روند.

زمانی که شما با یک وکیل همکاری میکنید و کار تنظیم شکایت علیه کارمند را به او می سپارید این روند با سرعت بیشتری طی می شود؛ زیرا وکیل از ریز تا درشت این فرایند مطلع است و می توانید به سرعت این کار را انجام دهد. بنابراین اگر سرعت عملکرد در تنظیم شکایت علیه کارمند برای شما هم مهم است بهتر است از طریق یک وکیل مجرب اقدام کنید.

جمع بندی

در این مقاله با تنظیم شکایت علیه کارمندان و کارگران آشنا شده اید و حالا می دانید که فقط کارفرما به خاطر عدم پرداخت حقوق و یا بیمه کارگر مجازات نمی شود بلکه کارمندان نیز بنا به دلایل مختلفی می توانند توبیخ شوند یا عزل و برکنار شوند.

برای شما هم ممکن است پیش آمده باشد که وارد یک اداره می شوید ولی رفتار کارمندان آن اداره شما را اذیت می کند و به خاطر رفتار نامناسب آنها از انجام کار خود صرف نظر می کنید اگر شما هم با این مشکل مواجه شده اید و این موضوع برایتان تکرار شده می توانید اقدام به تنظیم شکایت علیه کارمند کنید.

به عنوان یک کارفرما ممکن است بارها برایتان پیش آمده باشد که کارمندان شرکت به خوبی از مسئولیتی که به آنها سپرده اید برنمی آیند و به صورت عمدی کاری را انجام نمی دهند در این صورت می توانید در ابتدا اقدام به صحبت با وی کنید ولی اگر با صحبت و گفتگو مشکل حل نشد می توانید اقدام به تنظیم شکایت علیه کارمند خود کنید.

جهت دریافت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر با کلینیک اداری آسان کار تماس بگیرید.

مشاوره رایگان تنظیم قرارداد کار

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

جدید ترین مقالات

ایمن سازی کسب و کار

پشتیبان کاربر

کلینیک اداری آسان کار آماده ارائه انواع خدمات اداری ،حقوقی ومشاوره به کارگران وکارفرمایان می باشد،شما می توانید برای دریافت مشاوره تلفنی و اینترنتی با کارشناسان ما در بخش پشتیبانی در ارتباط باشد.با تشکر

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها