آسان کار

متخصص روابط کار و تامین اجتماعی

تماس از شما مشاوره رایگان از ما

قرارداد سفت کاری ساختمان

0/لایک

قرارداد سفت کاری ساختمان 
فهرست محتوا

قرارداد سفت کاری ساختمان میان کارفرما و پیمانکار تنظیم می شود و انعقاد این نوع قرارداد در صورت نیاز بسیار با اهمیت است، زیرا سفت کاری ساختمان از جمله کارهایی است که امکان ایجاد مشکل در آن بسیار است به همین خاطر افراد باید اقدام به تنظیم قرارداد سفت کاری ساختمان نمایند تا مشکلات آتی به حداقل برسد. پس اگر کارفرما و پیمانکار قصد همکاری با یکدیگر را داشته باشند باید پیش از شروع کار اقدام به تنظیم این قرارداد کنند تا مشکلی در ادامه راه به وجود نیاید.

پیش از تنظیم قرارداد سفت کاری ساختمان در ابتدا باید بهترین پیمانکار سفت کاری ساختمان را پیدا کنید. برای پیدا کردن بهترین پیمانکار ساختمان در ابتدا باید کمی جستجو کنید تا بتوانید از میان تمام آن ها بهترین پیمانکار را شناسایی کرده و اقدام به تنظیم قرارداد سفت کاری ساختمان با وی کنید. توجه کنید که پس از تنظیم قرارداد سفت کاری ساختمان هر یک از طرفین باید نسخه ای از این قرارداد را در اختیار داشته باشند.

اگر شما هم قصد تنظیم قرارداد سفت کاری ساختمان را دارید اما نمی دانید که چطور و چگونه اقدام کنید توصیه می کنیم که حتما تا انتهای این مقاله همراه ما باشید تا با مهم ترین نکات و شرایط تنظیم این نوع قرارداد آشنا شوید.

اهمیت تنظیم قرارداد سفت کاری ساختمان

زمانی که کارفرما و پیمانکار قصد همکاری با یکدیگر را داشته باشند باید یک قرارداد سفت کاری ساختمان میان آن ها تنظیم شود تا اگر مشکلی به وجود بیاید طرفین با مراجعه به این قرارداد بتوانند مشکل را حل کنند پس وجود این قرارداد بسیار با اهمیت است.

همچنین بخوانید  قرارداد شراکت کارگاه

نمونه قرارداد سفت کاری ساختمان

در این بخش از مقاله با یک نمونه از قرارداد سفت کاری ساختمان آشنا می شوید که می تواند آگاهی شما را نسبت به این نوع قرارداد افزایش دهد؛ بنابراین اگر قصد تنظیم قرارداد سفت کاری ساختمان را دارید حتما این قسمت را با دقت مطالعه کنید.

مشخصات طرفین قرارداد

طرفین قرارداد که همان کارفرما و پیمانکار هستند باید در این بخش مشخصات خود را یادداشت نمایند و اگر نسبت به چیزی مطمئن نیستند پرسجو نمایند و سپس یادداشت کنند؛ زیرا هرگونه اشتباه عمدی یا سهوی می تواند قرارداد را باطل کند.

مشخصات طرفین شامل نام و نام خانوادگی، شماره ملی، نشانی، شماره همراه، شماره ثابت و… می شود که هم پیمانکار و هم کارفرما باید به صورت دقیق و کامل این مشخصات را یادداشت نمایند.

موضوع قرارداد و محل انجام آن

در این بخش باید به صورت کاملا دقیق و صریح بیان شود که وظیفه پیمانکار چیست و او موظف به انجام چه کارهایی است و کارفرما از او چه انتظاراتی دارد. پیمانکار باید به تمام وظایف و تعهدات خود عمل کند؛ زیرا در صورت بروز مشکل کارفرما با در دست داشتن قرارداد سفت کاری ساختمان می تواند از وی شکایت کند.

محل انجام کار موضوع دیگری است که باید در قرارداد سفت کاری ساختمان به آن اشاره شود. کارفرما باید محل انجام کار را به صورت دقیق یادداشت نماید و پیمانکار نیز باید دقیقا در همان محل به فعالیت خود بپردازد.

هزینه قرارداد سفت کاری ساختمان

 

هزینه قرارداد سفت کاری ساختمان

 

در این بخش باید هزینه پیمانکار برای انجام این پروژه مشخص شود و به صورت عدد و حروف مکتوب شود. این هزینه با پیشنهاد کارفرما و پیمانکار و با توافق طرفین یادداشت می شود و زمانی که مکتوب شود طرفین حق اعتراض را ندارند.

کارفرما و پیمانکار باید تمامی هزینه های آتی را پیش بینی و یادداشت نمایند تا مشکلی در آینده پیش نیاید و سپس باید هزینه نهایی را به صورت دقیق یادداشت کنند.

شرایط پرداخت

پس از اینکه هزینه قرارداد سفت کاری ساختمان مشخص شد باید طرفین به نحوه پرداخت هم توجه نمایند. در حقیقت چگونگی نحوه پرداخت ها در این قسمت مشخص می شود.

همچنین بخوانید  نکات مهم قرارداد کار در سال 1402

اسناد و مدارک در قرارداد سفت کاری ساختمان

یک سری اسناد و مدارک وجود دارد که کارفرما باید حین تنظیم قرارداد سفت کاری ساختمان به پیمانکار تحویل دهد تا این پروژه شروع شود؛ مثل نقشه کلی اجرایی که ضروری است این مدرک دست پیمانکار باشد.

مدت زمان انجام کار

در قرارداد سفت کاری ساختمان باید حتما به این موضوع اشاره شود که مدت زمان انجام کار چقدر است و پیمانکار باید یک برنامه ریزی دقیق کند و با توجه به این محدوده زمانی مشخص پروژه را به اتمام برساند.

دیرکرد طرفین در قرارداد سفت کاری ساختمان

زمان برای طرفین چه کارفرما چه پیمانکار ارزشمند است و در صورت دیرکرد طرفین باید به نحوی این دیرکرد را جبران کنند، حال این دیرکرد می تواند به صورت پرداخت نقدی باشد و یا خیر.

نظارت در قرارداد سفت کاری ساختمان

 

نظارت در قرارداد سفت کاری ساختمان

 

در پروژه های کوچک خود کارفرما بر روی پروژه نظارت می کند اما در پروژه های بزرگ تر گروهی از افراد نظارت می کنند و پیمانکار نیز موظف است نحوه انجام کار و نکات با اهمیت را به صورت کتبی به اطلاع این افراد برسانند. در قرارداد سفت کاری ساختمان به این موضوع اشاره می شود که چه کسی بر روی پروژه نظارت می کند.

تعهدات پیمانکار

در واقع مهم ترین و اصلی ترین بند در قرارداد سفت کاری ساختمان مربوط به تعهدات پیمانکار است که در این قسمت به وظایف و تعهدات پیمانکار اشاره می شود و پیمانکار باید بر روی این بند خیلی تمرکز کند تا اگر چیزی خلاف گفته های وی است یا اصلا در حوزه کاری وی نیست را مشخص نماید تا در آینده مشکلی به وجود نیاید.

تعهدات کارفرما

پیشتر به این موضوع اشاره کردیم که تعهدات پیمانکار مربوط به وظایف وی است اما کارفرما نیز مسئولیت هایی دارد و نیاز است که تعهدی نیز بدهد که در این قسمت از قرارداد سفت کاری ساختمان باید به این تعهدات و مسئولیت ها اشاره شود.

همچنین بخوانید  استعفا در قرارداد کار موقت

مالیات پروژه

در این قسمت از قرارداد سفت کاری ساختمان مشخص می شود که پرداخت مالیات و سایر کسورات متعلق به چه کسی است تا اگر زمان آن فرا رسد، پرداخت کننده مطابق قرارداد سفت کاری ساختمان مشخص باشد.

موارد فسخ قرارداد

 

موارد فسخ قرارداد

 

در این قسمت از قرارداد سفت کاری ساختمان مواردی که موجب انحلال یا فسخ قرارداد سفت کاری ساختمان می شود نام برده می شود تا اگر طرفین یعنی کارفرما یا پیمانکار دچار خطایی شدند طرف مقابل حق اعتراض داشته باشد؛ به طور مثال تاخیر مکرر در شروع پروژه یکی از ارکان فسخ قرارداد سفت کاری ساختمان است.

حل اختلاف در قرارداد سفت کاری ساختمان

در صورت بروز مشکل طرفین قرارداد باید به صورت کلامی این مشکل را برطرف نمایند؛ اما اگر بحث میان افراد بیشتر و بیشتر شود باید به مرجعی که در قرارداد سفت کاری ساختمان به آن اشاره نموده اند مراجعه کنند.

موارد متفرقه

در این بخش از قرارداد سفت کاری ساختمان به موارد غیر قابل پیشبینی که ممکن است شرایط کاری را تغییر دهند اشاره می شود. سیل، زلزله، جنگ از موارد غیر قابل پیش بینی هستند که ممکن است شرایط کار یا انجام پروژه را تغییر دهند.

نسخ قرارداد سفت کاری ساختمان

در این بخش از قرارداد سفت کاری ساختمان باید به تعداد نسخه هایی که کپی شده است اشاره شود. در انتها نیز باید نام و نام خانوادگی طرفین، تاریخ و مهر و امضای کارفرما و پیمانکار به صورت مجزا دیده شود.

جمع بندی

پیشتر با نمونه قرارداد سفت کاری ساختمان آشنا شدید و حالا می توانید به راحتی یک قرارداد سفت کاری ساختمان را با رعایت اصول و نکات مهم تنظیم نمایند. توصیه ما به شما این است که اگر تجربه و مهارت کافی برای تنظیم این نوع قرارداد را ندارید حتما از یک وکیل حرفه ای کمک بگیرید چرا که کوچک ترین مشکل در قرارداد سفت کاری ساختمان می تواند موجب منحل شدن قرارداد شود پس باید با دقت هر چه تمام تر این قرارداد را تنظیم کنید.

مشاوره رایگان تنظیم قرارداد کار

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

جدید ترین مقالات

ایمن سازی کسب و کار

پشتیبان کاربر

کلینیک اداری آسان کار آماده ارائه انواع خدمات اداری ،حقوقی ومشاوره به کارگران وکارفرمایان می باشد،شما می توانید برای دریافت مشاوره تلفنی و اینترنتی با کارشناسان ما در بخش پشتیبانی در ارتباط باشد.با تشکر

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها